Această veste bună despre regat va fi predicată pe tot pământul locuit ca mărturie pentru toate naţiunile. (Matei 24:14)

Sunday, May 20, 2012

Insulele Canare - partea a II-a

17 MaiShopping

După maratonul din lucrare de ieri, am zis că ne prinde bine o zi de pauză. Așa că plănuim o plimbare prin magazine. Dar credeți că se poate fără predicare? Într-un mall din San Eugenio ne oprim la un stand să vedem o demonstrație de carioci cu efecte speciale.

Vânzătorul: - Where do you come from?
Noi: - Romania.
Vânzătorul: - Ok. Și eu.

După care urmează cam o jumătate de oră de frumoasă discuție. Mihai ( căci așa îl cheamă ) vine din Târgu-Jiu și e pe insulă de peste un an. I-am povestit de mesajul nostru, ne-am împrietenit repede și am făcut schimb de mail-uri și de numere de telefon. Urmează să ținem legătura.
  
18 MaiLas Teresitas

Una din cele mai populare și spectaculoase plaje din Tenerife. Creată artificial cu nisip adus din Sahara și protejat de maree și furtuni cu niște bariere de rocă vulcanică, această plajă din apropierea capitalei oferă o perspectivă unică. Apa limpede, ampriza lată, nisipul fin și palmierii ce o bordează fac din aceasta una din principalele atracții ale insulei. Pe fundal se citește un orășel colorat desprins parcă de pe coasta Amalficană, construit gen acropole, pe stâncă și cu vedere la mare. Normal că ego-ul lui Andrei tresaltă puțin la auzirea numelui acestui frumos orășel – San Andres.



Panoramica - Playa Las Teresitas

San Andres

            În drum spre plajă dăm însă curs tentației de a ne opri să admirăm și Opera din Santa Cruz, creația celebrului arhitect Santiago Calatrava..



            Iar ca meniul să fie complet, după-amiază, înainte de Școala Teocratică suntem invitați de Lorena și Miguel în apartamentul lor la o poveste asortată cu niște răsfeți culinare. J

cu familia Gonzales
 19-20 MaiÎntrunire și predicare ( fără plajă)


Sala Regatului din Taco - Santa Cruz de Tenerife

cu Tomas Martin in predicare



P.S: Am mai afisat ceva poze si pe pagina anterioara.

Va urma....

No comments:

Post a Comment